"АВ метал груп" відновлює зруйновані внаслідок бойових дій будівлі

Друзі, вітаємо! Нещодавно ми анонсували проєкт про виділення покрівельних та фасадних матеріалів на суму понад 30 млн грн для відновлення зруйнованих внаслідок бойових дій об’єктів інфраструктури, а саме - медичних закладів, шкіл та дитячих садків.

Наші фахівці розпочали роботу по узгодженню об’єктів на Київщині. Адже за попередньою інформацією територіальних громад, значних ушкоджень та руйнувань зазнали 1875 об’єктів. З них 546 зруйновано повністю, 1329 частково ушкоджено.  

Критичних руйнувань завдано в Бучанській, Ірпінській, Гостомельській, Бородянській, Макарівській та Пісківській територіальних громадах.

Одними з перших закладів для відбудови стали Філія Інституту серця в Ірпені та Колонщинський заклад дошкільної освіти "Капітошка" Бучанського району.

У серпні ми закінчуємо відбудову даху адміністративного корпусу, гуртожитку для співробітників та паркану філії Інституту серця в Ірпені, який російські загарбники буквально розкурочили під час окупації. Зазначимо, що Філія Інституту серця в Ірпені була оснащена за європейськими стандартами й мала статус одного з найкращих кардіохірургічних закладів країни. У закладі проходили лікування та подальшу реабілітацію дорослі та діти з усієї України з такими складними діагнозами, як: аневризма аорти, інфаркт, ішемічна хвороба серця, стенокардія, гіпертонія, вроджені та набуті вади серця.

 АВ метал груп відновлює зруйновані внаслідок бойових дій будівлі

Окупанти жили на території медустанови, та обстрілювали корпуса, палати й паркан. Через обстріли були сильно пошкоджені дах та огорожа будівлі, і на жаль, заклад був не в змозі приймати пацієнтів.

Як соціально-відповідальний бізнес, який протягом усієї своєї діяльності підтримує соціальні проєкти та ініціативи, «АВ метал груп» надала понад 1500 м кв. покрівельних матеріалів та необхідних комплектуючих для відновлення покрівлі та паркану будівлі. І вже найближчого часу Філія Інституту серця зможе відновити свою роботу.

Ще один з об’єктів у Київській області це заклад дошкільної освіти "Капітошка" Бучанського району. Садочок, історія якого налічує понад тринадцять років, на жаль, постраждав під час бойових дій на Київщині. Паркан будівлі було пошкоджено вибуховою хвилею. Звісно ми не могли бути осторонь та надали матеріали для відбудування огорожі. Наразі вже закінчується повне відновлення садочка і триває підготовка до нового навчального року.

"АВ метал груп" відновлює зруйновані внаслідок бойових дій будівлі

Навіть у такий складний час життя триває, і поки Сили оборони України виборюють нашу перемогу, ми повинні знову відбудувати свою країну. До кінця року ми плануємо передати покрівельні та фасадні матеріали для відновлення понад 35 інфраструктурних установ. Адже в час коли в нашій країні йде війна, потрібно особливо підтримувати один одного. Зараз ми українці, з вірою в перемогу повинні стати однією сім'єю, об'єднатись і допомогти кожному.

Все буде Україна!

Читайте також