АВ метал груп долучились до допомоги лікарні ім. Мечникова

Протягом довгого часу «АВ метал груп» підтримує важливі соціальні проєкти. І зараз війна не змінила наших цінностей. Ми працюємо навіть у найважчих умовах заради наших клієнтів. Як соціально-відповідальний бізнес, ми поділяємо всі тяготи нашої країни, допомагаємо Україні та українцям усім, чим можемо. І зараз ми активно підтримуємо соціальні напрямки, одним з яких є допомога лікарням. Багато уваги ми приділяли й приділяємо закупівлі унікального медичного обладнання для дитячих відділень лікарень по всій Україні. Зараз ми також долучились до допомоги лікарні  ім. Мечникова, яка з початку війни рятує поранених українців.

допомога лікарні ім. Мечникова

Обласна лікарня  імені Мечникова – найбільша лікарня Дніпропетровської області та України. З перших днів війни у цьому медичному закладі проводяться найскладніші хірургічні, нейрохірургічні, травматичні операції: від осколкових уражень голови, грудної клітки, живота та кінцівок до психологічних травм та контузії. У зв’язку з великим напливом постраждалих, щодня лікарня потребує дуже багато медикаментів, та іншого необхідного.

Лікарня ім. Мечникова стала місцем порятунку багатьох важкопоранених українців. У цьому медичному закладі працюють справжні професіонали, які щодня рятують життя людей.

Ми неймовірно вдячні нашим лікарям та захисникам за їх титанічний труд та оборону нашої країни! «АВ метал груп» регулярно долучається до забезпечення лікарні ім. Мечникова медикаментами та необхідними побутовими речами для пацієнтів. І цього разу на запит лікарні ми передали знеболювальні ін’єкційні препарати та препарати для підготовки до оперативних втручань, шприці, а також одяг та взуття для тих, кому це необхідно.

 Адже ми знаємо, що люди, це головна цінність нашої країни!

Ми всі з початком війни стали єдині, як громадяни України. Віримо у перемогу та вважаємо, що наближаємо її своєю роботою! Все буде Україна!

Читайте також