"АВ металл групп" виступила Генеральним партнером відкритих всеукраїнських змагань «Dnipro summer stars»

Один із важливих аспектів реалізації соціальних програм компанії «АВ метал груп» – підтримка різних спортивних заходів для дітей та молоді. Розуміючи важливість розвитку танцювального спорту в Україні навіть у такі важкі для країни часи, ми вже традиційно виступили Генеральним партнером відкритих всеукраїнських змагань «Dnipro summer stars».

Турнір – яскрава, барвиста подія у культурному та спортивному житті нашого міста. Такі потрібні в наш час відкриті всеукраїнські змагання відбулися у Дніпрі 27 серпня!

Організували це яскраве свято керівники клубу спортивного бального танцю «Тріумф+» Аліса Кадаєва та Микита Круковський.

Dnipro summer stars

Поборотися за медалі турніру зі спортивних бальних танців приїхали гості з Києва, Кременчука, Харкова,   Запоріжжя та всієї Дніпропетровської області. Усього близько 400 спортсменів. Виступи вже традиційно відбулися у комплексі «Хутір».

 Dnipro summer stars

На паркеті пари змагалися за перемогу у європейській та латиноамериканській програмах. До програми «Стандарт» увійшли повільний вальс, танго, віденський вальс, фокстрот та квікстеп. У програмі «Латина» пари демонстрували свою майстерність у виконанні румби, самби, джайву, пасодобля та ча-ча-ча.

Dnipro summer stars

Учасники турніру з нетерпінням чекали на свій вихід на танцювальний майданчик. Яскравими костюмами, грацією, артистизмом та чудовою технікою виконання європейської та латиноамериканської програм спортсмени порадували гостей турніру.

Dnipro summer stars

Та незважаючи на війну, життя триває і діти були неймовірно щасливі знову поринути у турнірне життя та хоч трохи відволіклися від усього навкруги.

Підтримуючи цікаві спортивні заходи, ми розуміємо, що головна цінність кожної людини – здоров'я. Вирощувати дітей сильними, міцними та здоровими – це непереможне бажання батьків і провідне завдання, яке стоїть перед суспільством.

Ми намагаємося активно підтримувати заходи, які приносять дітям радість та користь. Популяризація здорового способу життя серед молоді – головний внесок у наше підростаюче покоління.

Ми бажаємо юним спортсменам подальших перемог та успіхів та віримо, що дуже скоро наші діти житимуть, навчатимуться, тренуватимуться та виступатимуть на турнірах під мирним українським небом!

Читайте також